Spis tren plei deg glad

spisdegglad@gmail.com

Telefon 977 99 603

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Made by Charlie Media

 

Når skapet er fullt spiser du sunnere

Komplett handleliste

Alt du trenger av mat i skap, kjøleskap og fryser

Pris: Kroner 29,-

Fyll skap, kjøleskap og fryseboksen med mat. Da er det lettere å velge sunt.

Når skap, kjøleskap og fryser er fulle av god-saker, er det enkelt å velge sunne alternativer.

Uten mat og drikke, duger helten ikke. Det gjelder alle - også hverdagshelter som deg selv. Du kan gjøre det enklere for deg, hvis du fyller skap, kjøleskap og fryser med ingredienser du til stadighet trenger.

De fleste har trolig opplev å komme hjem - sliten etter en lang dag på skolen eller jobb - kjempesulten og med tomme skap.

Lett å ty til ferdigmat

Da er det lett å ty til ferdigmat, når du omsider kommer på butikken. Ferdigmat inneholder - som hovedregel - langt mindre næringsstoffer enn mat laget fra bunnen av. Og du har heller ikke full kontroll over innholdet.

Gjør det enkelt

Ved å innføre shoppingdag for eksempel én gang i uken, hvor du sikrer at du får meg deg de ingrediensene du trenger til hverdagsmaten din, gjør du det hele enklere for deg selv.

Når du da kommer hjem, sulten og sliten, er det enklere å velge god, sunn og næringsrik mat fordi du har det tilgjengelig.

Få handleliste

Er du usikker på hva du skal fylle skapene med? Vi har utarbeidet en komplett handleliste hvor du får forslag til hva du til enhver tid bør ha hjemme.

Handlelisten er delt inn i hva du trenger i skapene, kjøleskapet og i fryseren. I tillegg har vi satt av plass, slik at du kan lage din egen handleliste.