Spis tren plei deg glad

spisdegglad@gmail.com

Telefon 977 99 603

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Made by Charlie Media

 

Blogg

Slik fungerer TR 90 for meg

January 30, 2019

Tre uker, to kilo og massevis av positive, kreative tanker og handlinger. TR 90-programmet til Nu Skin fungerer akkurat så godt som jeg hadde håpet.

 Tre uker har gått. TR 90 fungerer så det suser. Grammene forsvinner i små mengder – noen per dag – flere per uke.

Ikke at jeg tidligere til stadighet har gått rundt med et søtsug i mage og hode, men nå er søtsuget borte. Rett og slett borte.

Med stolt holdning glir jeg forbi sjokoladehylla hos Meny uten å ofre en tanke på å bruke en hundrelapp på godisene. To indre, og vekk me’n.

TR 90-programmet får du kjøpt til redusert pris i januar. Fra og med 1. februar er det full pris, men likevel på det sterkeste å anbefale.


Her skal jeg forklare hvorfor.

Bedre mindset
Der beste med TR 90-prosjektet mitt er et bedre mindset.


Positive tanker overskygger negative, og blir igjen overført til handlinger som er bra - for meg.


Et eksempel: Søndag ettermiddag rigget vi oss for VM-finale i håndball. Benket oss foran TV-en etter en fin gåtur med Charlie, hunden vår.


Problemet var bare at TV-signalene fra vår splitter nye tuner fra Canal Digital, manglet. Omtrent ved avkast måtte jeg forfjamset registrere svart skjerm med melding om lisensproblemer. Hilsen Canal Digital.

Ingen fyr i teltet
Jeg er komplett sportsidiot, og normalt ville jeg blitt fly forbannet over et slikt «kjempeproblem». VM-finalen – med Norge – is missing on the screen!!!


Merkelig nok var jeg like rolig, ringte Canal Digital, og fikk svar av en ikke altfor hjelpsom dame i kundesenteret som la på røret, uten på kunne fortelle meg hvem jeg skulle ringe for å få hjelp. Ikke var hun spesielt hyggelig, heller.


Selv ikke det fikk det til å ta fyr i teltet.


Jeg har ingen annen forklaring enn det som NU Skin poengterer med sitt TR 90-program; ved bruk av TR 90 får du et godt og balansert mindset.

Sikker og varig vektreduksjon
Så er det grammene, som sakte, men sikkert renner vekk. Vi snakker gram, for det er det som betyr noe for meg. Jeg har nemlig ikke trua på at kjappe vekttap er evigvarende. Tilbakefallsprosenten i disse tilfellene er høy. Dokumentert, og basta.


På tre uker har jeg redusert vekta med cirka to kilo. Siste fem dager har jeg gått ned 300 gram. Jeg spiser oftere, og mindre til hvert måltid.

Velg riktig trening for deg
I tillegg er det viktig med hverdagsmosjon eller trening.


I disse kalde tider velger jeg mosjon. Ruskete luftveier gjør at jeg skal være litt forsiktig med trening når minusgradene synker ned under minus ti. Derfor er gåturer helt perfekt.


Gåturer – med eller uten sekk – er også effektivt. Positive tanker blir ofte omsatt til kreative tanker, som igjen omsettes i handling.

Jeg er i rute😊
Torkel

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Arkiv
Please reload

Følg oss
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon