Spis tren plei deg glad

spisdegglad@gmail.com

Telefon 977 99 603

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Made by Charlie Media

 

Blogg

Derfor er hudpleie ikke bare forfengelighet

March 19, 2019

Tenker du at hudpleie kun er for at du skal føle deg vel - og at hudpleie-industrien skal tjene penger? Jeg har erfart at riktig hudpleie gir fantastisk god helse - også for huden.

 

 

 

For seks år siden, var mitt forhold til hudpleie tragisk. Eller det vil si - det besto i å kjøpe en middels kostbar krem på taxfree. Jeg forventet ikke engang at den skulle virke.

 

Så startet jeg på et fornyelsesprogram satt i verk av en lege. Det var rene marerittet. Jeg gikk på sterke kremer i nesten et halvt år, mistet mye hud, ble rød og irritert men opplevde aldri det legen sa: At huden skulle få ny glød, mindre linjer og rynker og føles bra.

 

Etter å ha bruke tusenvis av kroner på de såkalte mirakelkremene i mer enn et halvt år - og med mye flassing - ga jeg opp. 

 

Så ble jeg kjent med en forretningsmodell jeg forelsket meg i - og som jeg stadig har et lidenskapelig forhold til. Nettverksbygging, network marketing eller MLM.

 

Via selskapet, fikk jeg tilgang til hudpleie som har gjort susen. I dag har jeg bedre hud enn jeg hadde for seks år siden.

 

Og hva betyr det?

 

Det betyr at jeg har en hud som tåler en støyt. Den gløder. Har færre rynker og linjer. Kjennes sunn og deilig ut. Ja, jeg vil ærlig talt si at selv om jeg snart fyller 55, har jeg en hud jeg er stolt av.

 

Jovisst, har jeg rynker og linjer. Og jeg kan absolutt ha ringer under øynene, hvis jeg har drevet meg selv for hardt.

 

Men jeg har nærmest ingen pigmentflekker og huden er en drøm å ta på.

 

Best av alt: Jeg vet at produktene jeg putter på huden - og som dermed går inn i kroppen min - inneholder utelukkende rene ingredienser. Dermed blir innsiden minst like bra som utsiden.

 

Juhuuu - ikke rart jeg er forelsket. Eller jeg er mer enn det. Jeg har fått et forhold som varer livet ut!

 

Vil du vite mer om vår business, eller våre produkter? Send en melding til spisdegglad@gmail.com eller ring 977 99 603.

 

Ha en superduper dag!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Arkiv
Please reload

Følg oss
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon