Spis tren plei deg glad

spisdegglad@gmail.com

Telefon 977 99 603

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Made by Charlie Media

 

Blogg

Se hvorfor du bør ta vitamin K

July 31, 2018

 

Vitamin K2 anses som selve nøkkelen til å leve frisk lengst mulig. Se hvorfor du bør ta vitamin K1 og K2 som tilskudd hver dag.

 

Vitamin K er delt i to grupper; vitamin K1 og vitamin K2.

 

Vitamin K1 produseres av planter og alger og finnes i grønne grønnsaker. Vitamin K2 produseres i ulike bakterier, og finnes blant annet i fermenterte oster og noen meieriprodukter og gjæret mat.

 

Felles for begge vitaminene er at det er vanskelig - ja, kanskje umulig - å få i seg nok via kosten.

 

Ja, det er et supervitamin

Sikkert er det at vitaminet med god grunn kan betegnes som selve nøkkelen til å holde deg frisk lengst mulig.

 

Vitaminet beskytter det blant annet mot benskjørhet og hjertelidelser - og anerkjente forskere mener kosttilskuddet er undervurdert i folkehelsesammenheng.

 

I en artikkel i ukebladet Tara, uttaler blant annet professor Jan Oxholm Gordeladze at han mener det er «all grunn til å hevde at alle generelt vil ha nytte av å få opp nivåene av vitamin K2». For som han sier: «Det skal mye til for å få i seg nok gjennom kosten.

 

For få anbefaler tilskudd

Men selv om forskere og medisinere verden over vet at vitamin K er særdeles viktig for helsen vår - og at vi neppe får i oss nok via kosten - er det få som anbefaler tilskudd.

 

Vi velger derfor å slå et slag for vitamin K - og vitamin K2 i særdeleshet.

 

Vår leverandør av kosttilskudd har forsket frem et særdeles virkningsfullt kosttilskudd for deg som vil ta vare på helsen din lengst mulig.

 

Tilskuddet inneholder blant annet vitamin K2 i store mengder. I tillegg får du en god dose D-vitamin samt viktige næringsstoffer som magnesium og mangan. Tilskuddet inneholder også kalsium.

 

Kraft i ben og armer er essensielt for å opprettholde en god helse, også når du blir eldre. Vi anbefaler derfor at du starter med vitamintilskudd allerede i dag, slik at du gir kroppen din det den fortjener og kan møte utfordringene du møter som eldre - bedre.

 

Du kan sende en mail på spisdegglad@gmail.com hvis du vil vite mer eller bestille kosttilskuddet.

 

 

Kort om Vitamin K

  • Vitamin K1 produseres av planter og alger. Det finnes i grønne grønnsaker

  • Vitamin K2 produseres av ulike bakterier og finnes i fermenterte oster, noen meieriprodukter og gjæret mat. Matretten som inneholder mest K2-vitamin er den japanske matretten natto, mens den største K2-kilden i norsk kosthold er gammelost. K2 produseres også i en liten mengde i tarmen

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Arkiv
Please reload

Følg oss
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon