Spis tren plei deg glad

spisdegglad@gmail.com

Telefon 977 99 603

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Made by Charlie Media

 

Blogg

Derfor bør du ikke gå ned fem kilo på fem uker....

May 21, 2017

 

Ønsker du å gå fortest mulig ned i vekt? For eksempel fem kilo på like mange uker. Bruk lengre tid!

 

Jeg har full forståelse for at du vil bli kvitt overflødig kilo raskest mulig. Du har kanskje irritert deg over dem lenge? Irritert deg over bilringen? Dobbelthaken? Grevinnehenget? Og nå – nå er det nok! Nå skal de bort. Kiloene. Og helst burde de ha forsvunnet i går.

 

Lett å gå ned

Det er ikke vanskelig å bli kvitt kiloene fort. Det finnes hundrevis av dietter som beviser det. Dietter med minimalt av kalorier. Dietter hvor du spiser 700-800 kalorier per dag, og raser ned i vekt.

 

2-3 kilo den første uken er ikke uvanlig. 2-3 kilo som bare du kjenner. Ingen ser. For det er for det meste vann.

 

 

Du blir slapp

Uken etter raser du ytterligere ned. Kanskje nok en gang 2-3 kilo. Du er slapp og sliten. Orker knapt gå tur med bikkja. Vil helst sove. Er litt småsur – men likevel happy. Du går jo for pokker ne

d!

 

For veldig mange stopper sultingen der. De orker ikke mer. Og sprekker. Bigtime. Og kiloene raser på. Gjerne flere enn de seks du har gått ned.

 

Føler du deg glemsk?

Du er kanskje av dem som fortsetter. Å pine deg. Sulte deg. Samtidig som kiloene raser av. Du er fortsatt slapp og trøtt. Kanskje også glemsk. Og definitivt ikke i din beste stand til å ta viktige og store avgjørelser. Men ned i vekt, vil du.

 

Det går to uker til og du har gått ned åtte kilo. Åtte kilo! Gleden over å gå på vekten er stor, selv om du – hvis du kjenner etter – må innrømme at det tærer på. Humøret, blant annet. Lysten til å gjøre ting. Livet står på mange måter litt på vent. Men det er verdt det – du går jo ned i vekt.

 

På sporet av sultegrensen

Du er på sporet nå. Du ser målet i det fjerne. Minus 15 kilo. Det er fullt oppnåelig. Bare noen uker til. På sultegrensen.

 

Så stopper det helt opp. Du går ikke ned et gram. Tvert i mot – du legger på deg. Du, som kun spiser 700 kalorier om dagen. Du får panikk. Du blir møkk lei. Du sprekker big time. Og legger på deg enda flere enn de åtte kiloene du har sultet av deg.

 

Var det verdt det?

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Arkiv
Please reload

Følg oss
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon