Spis tren plei deg glad

spisdegglad@gmail.com

Telefon 977 99 603

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Made by Charlie Media

 

Blogg

Kosttilskudd holder meg frisk!

February 3, 2019

 

Etter en langvarig lungebetennelse for tre år siden, lot jeg meg overtale til å starte med kosttilskudd. Det har jeg aldri angret på.

 

Før var jeg superskeptisk til kosttilskudd, og tok ikke en eneste vitaminpille selv da min kone - Irene - anbefalte meg det hun mente var markedets beste.

 

Jeg mente jeg spiste sunt nok, og fikk i det meg det jeg trengte sånn mer eller mindre. I tillegg var jeg usikker på om kosttilskudd virket. Det er jo stadig såkalte eksperter innen ernæring som mener det ikke har effekt.

 

Men så ble jeg slått ut av lungebetennelse, og ble sykemeldt. Og da lot jeg meg altså overtale. Heldigvis. 

 

For siden har jeg knapt vært syk. Jeg har en kortere forkjølelse i ny og ne - maks én gang i året. Utover det føler jeg meg frisk og rask, og det selv om jeg har kuldeastma.

 

Dette tar jeg daglig


Daglig tar jeg fire typer kosttilskudd. Om jeg velter i meg et helt pillebrett hver morgen? Nei, da. Slett ikke.

Det første jeg gjør etter å ha stått opp om morgenen er å helle nedpå et stort glass vann. Det sørger for å sette i gang forbrenningen etter en lang natt.

Vanlig frokost
Deretter spiser jeg frokost, vanligvis to brødskiver hjemmebakt brød, drikker juice og minst to kopper kaffe.

 

Så et nytt, stort glass vann for å skylle ned vitaminer, mineraler og antioksidanter jeg vet jeg er sjanseløs til å kunne innta gjennom et vanlig sunt og godt kosthold.

Jeg ønsker ikke at kostholdet mitt skal være noe hokus pokus, men jeg vet at jeg ikke har en sjanse til å spise så mye vitaminer, mineraler og antioksidanter gjennom frukt og grønt, som jeg trenger for å nå det optimale, daglige nivået.

Dokumentert av toppforskere
Kosttilskuddet består av godt dokumenterte produkter gjennom omfattende arbeid fra noen av verdens ledende forskere innen ernæring.

Det tilfører kroppen høye nivåer av viktige vitaminer, mineraler og såkalte fytonæringsstoffer. Sistnevnte er plantestoffer som har gunstige egenskaper for menneskers helse, som blant annet nødvendig tilførsel av antioksidanter.

Her ser du hva jeg tar daglig

 

Marine Omega 3 er rikt på omega 3-fettsyrer. Den er laget av krill, og dermed dokumentert blant de beste i jungelen av Omega 3-produkter på markedet.

Omega 3-fettsyrene inneholder eikosapentaensyre og dokosaheksaensyre, som -  ifølge forskerne - tilfører 1.200 mg per dag av omega 3-ftetsyrer med krill og fiskeolje.


Disse fettsyrene bidrar til normal hjertefunksjon, og opprettholder normal hjerne- og synsfunksjon. Det ønsker jeg å ha!

Multivitaminer

 

Sunt kosthold skal ha en balanse av fett, proteiner, karbohydrater, vitaminer og mineraler. Life Pack + bidrar til at det gjør det enklere for meg å få til dette.

 

Life Pack + inneholder nemlig hauger og lass med forskjellige næringsstoffer, deriblant, jod, selen, kobber, sink, biotin og magnesium, i tillegg til en rekke vitaminer. Hud, skjelett og immunforsvar opprettholder normal funksjon ved inntak av Life Pack +. Også noe jeg synes jeg fortjener.

Grønn te - eller Teegreen - beskytter kroppen min mot såkalte frie radikaler, som følge av forurensing, røyking, stress og toksiner. Grønn te har vært brukt i Østen i hundrevis av år, med god effekt. Den kunnskapen lytter jeg til - og jeg merker det gjør meg godt.

I tillegg tar jeg et produkt som kalles R2.  R2 gir meg overskudd. Jeg trenger ikke lenger den lille «duppen» utpå ettermiddagen. Nå går det i ett til dyna trekkes over hodet, og Ole Lukkøye tar overhånd.

Er du skeptisk? 
Det har jeg full forståelse for. Jeg opplever at langt flere enn meg - kanskje er det noe med oss menn - også er det.

 

Men jeg er ikke lenger i tvil om hva som holder meg frisk. Tidligere var jeg forkjølet minst tre ganger i året, og hver forkjølelse varte minst i to uker. Nå blir jeg forkjølet maks én gang i året, og det varer maks et par dager.

 

Viktigere enn forkjølelse, er at jeg beskytter mine indre organer og reduserer risikoen for livsstilsykdommer.

 

Derfor er jeg ikke lenger i tvil. Kosttilskudd er verdt hver krone!

PS Vil du vite mer om kosttilskudd og kanskje gi deg selv bedre helse? Kontakt meg gjerne på torkel.torstensen@gmail.com


 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Arkiv
Please reload

Følg oss
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon