Spis tren plei deg glad

spisdegglad@gmail.com

Telefon 977 99 603

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Made by Charlie Media

 

Blogg

Slik blir du den beste utgaven av deg selv - og det finnes ingen quick-fiks

 

 

Det kan være fristende å tro på reklamen som lover rask – og varig – vektnedgang. Men dessverre – det finnes ingen raske veier eller løsninger til å gå ned i vekt og bli der.

 

Januar er fylt til randen av tilbud om kurer og program som gjør at du går raskt ned i vekt. Gå ned fem kilo på to uker, er kanskje det som loves oftest. Mange kaster seg på. Suppekurer og andre kurer som gjør at du mister flere kilo på kort tid.

 

I de fleste tilfeller raser kiloene av. Når du går fra å spise 2000-3000 kilokalorier daglig til et minimum på 500-700, vil kiloene umiddelbart forsvinne i rekordfart. En liten stund.

 

Derfor synker forbrenningen din

Men så sier kroppen stopp! Den går i sparebluss, fordi den tror du utsettes for en katastrofe eller er midt i en krig. Og da vet kroppen at det lønner seg å spare best mulig på det lille den får. Dermed synker forbrenningen din til et lavnivå.

 

Jeg har hatt flere kunder som har gått på utallige lavkaloridietter og har fullstendig ødelagt forbrenningen sin. Verst av alt: Det tar lang tid å gjenopprette den. Det er i hvert fall min erfaring.  

 

Du vil vel unngå jo-jo-effekten?

Dessverre tar det så lang tid at de fleste gir opp og går tilbake til lavkaloridietten igjen med jevne mellomrom. Dermed opplever de den såkalte jo-jo-effekten. Opp og ned i vekt.

 

Parallelt svinger humøret. Du har kanskje testet det selv? Hvor sur og grinete du blir, hvis du ikke spiser en dag?

 

Personlig er jeg ikke til å være i hus med, hvis jeg spiser for lite. Mine barn og ektemann vet – av erfaring – at det lønner seg å holde tyst hvis jeg kommer busende inn med lavt blodsukker.

 

Slik fungerer vår metode

Men hva er så annerledes med det vi tilbyr? Hvorfor skal du tro på vårt vektkontrollprogram, fremfor alle andre som også sier de har det beste på markedet?

 

Her får du noen svar:

 

  1. Vårt program er basert på omfattende forskning. Noen av verdens fremste ernæringseksperter og forskere har sett på hva vi bør mate våre gener med, slik at de skal jobbe best mulig. Det gjelder blant annet de genene som bestemmer hvor godt vi skal forbrenne

  2. Vårt program er sammensatt av ingredienser som gjør at vi mater våre gener optimalt slik at forbrenningen blir bedre. På slankekurer vil du oppleve at forbrenningen synker, fordi du taper muskelmasse. Vårt program stabiliserer og øker muskelmassen

  3. Du starter programmet med en Jump Start – en te som består av ingredienser som umiddelbart hjelper deg til å redusere søt-behovet. Personlig mistet jeg all lyst på søtsaker fra første kopp. I tillegg inneholder Jump Start ingredienser som gjør at du blir mer positiv og tenker kloke tanker både om å gå ned i vekt og endre livsstil, men også om andre ting i livet

  4. Kosttilskuddet – som består av to ulike varianter og som du tar i tre måneder – inneholder naturlige ingredienser som gjør at du mater genene dine optimalt. Du vil oppleve at du blir mer kvikk og får bedre fysisk velvære. Du blir også mer motstandsdyktig mot såkalt oksidativt stress – altså frie radikaler som du utsettes for hver dag så som forurensning, sol, vind etc

  5. Matbarene er fylt til randen av gode proteiner. Du kan bruke dem til å erstatte ett eller to måltider om dagen. Du vil føle deg god og mett etter et slikt måltid. Du kan også bruke barene før, under og etter fysisk aktivitet hvis du er på langtur som varer over én time

  6. Du spiser vanlig mat

 

Men er dette nok, spør du kanskje? Er det tilstrekkelig å spise kosttilskudd og matbarer – og så går du i ned i vekt?

 

Det skal mer til enn som så

Dessverre. Det anbefaler vi ikke. I tillegg anbefaler vi at du foretar noen små justeringer i kostholdet ditt, samt legger en plan for fysisk aktivitet. En plan du selvsagt bør gjennomføre. Det kan for eksempel være å gå turer.

 

Hvis du blir med i vårt program, vil du i tillegg få styrketreningsprogram som du kan gjøre hjemme. Du vil også få forslag til matplan, som gjør at du enkelt kan spise det du trenger hver dag.

 

Nå kan det hende at du kanskje tenker at det holder. Matplan og treningsprogram – og dermed ikke vil ha kosttilskudd, Jump Start og matbarer?

 

Ja, jeg er sikker på at du kan klare å endre livsstil også uten vårt vektkontrollprogram. Men det er vanskeligere. For med kosttilskudd, matbarer og Jump Start vil du få en unik blanding av ingredienser som hjelper deg mentalt og fysisk. Det bør du ikke gå glipp av!

 

Vil du lese mer om programmet vårt? Klikk på lenken her

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Arkiv
Please reload

Følg oss
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon