Spis tren plei deg glad

spisdegglad@gmail.com

Telefon 977 99 603

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Made by Charlie Media

 

Blogg

Vil du bli kvitt noen ekstra kilo og finne god-følelsen før sommeren?

June 6, 2019

Det handler kanskje ikke om å se best mulig ut i bikini lenger. Men om å finne godfølelsen når du krabber inn i favorittbuksa eller ser deg i speilet? Sjekk hva jeg gjør for å holdene kiloene i sjakk.

 

 

Det er mange fordeler med å fylle 50. Jakten på den perfekte bikinikroppen,  er blant annet lagt på hylla, for å si det sånn. 

 

Det gjør meg verken lykkelig, glad eller sunn.

 

Det som virkelig gjør susen for meg, er å spise jevnt og trutt og kjenne at klærne passer. 

 

For når jeg gjør det, har jeg energi, bedre konsentrasjon, er gladere og strutter av god selvfølelse.

 

Derfor tar jeg meg selv i nakken, med jevne mellomrom, og justerer kiloene. For de sniker seg lett på, og lettere nå enn tidligere.

 

I juni gjør jeg følgende for å ha kontroll på vekta:

 

1. Drikker Jump Start - en kopp te som jeg tar hver morgen. Den gjør at jeg starter dagen perfekt, tenker kloke tanker, får energi og pågangsmot og mister alt søtbehov

 

2. Spiser seks måltider om dagen - noen ganger mer. To av dem er med våre matbarer som er propp fulle av proteiner og A-vitaminer. Nam....

 

3. Går alle trappene jeg kommer over. Heis er forbudt! Jeg har nylig flyttet i leilighet i 4. etasje. Gjett om det er en fordel. Å bo i byen, har også sine fordeler. Jeg går til alt som jeg tidligere kjørte til.

 

4. Trener 3-5 ganger i uken med lav intensitet. Jeg elsker å løpe, så det er for det meste det jeg gjør. Men av og til bruker jeg også sykkelen. Det er nesten like fantastisk herlig, frigjørende og mirakelkur for kilokontroll.

 

5. Gir meg selv slack - eller fri fra å tenke vekt - én dag hver uke, ja, av og til 1 1/2 dag.....Da unner jeg meg noe av det jeg liker aller best: Is. Eller vin. Eller potetgull. Eller sjokoladeboller. Eller - ja, du har sikkert skjønt tegninga nå.....

 

Vi også du ha kontroll på kiloene - og humøret - og kjenne at du får godfølelsen? Test gjerne mine råd - eller følg dine egne. Du klarer det, hvis du vil!

 

PS Vil du vite mer om våre matbarer og Jump Start? Kontakt meg ved å klikke på lenken HER.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Arkiv
Please reload

Følg oss
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon