Spis tren plei deg glad

spisdegglad@gmail.com

Telefon 977 99 603

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Made by Charlie Media

 

Blogg

Usikker på hvordan du vil gå ned i vekt?

 

Sliter du med å finne ut hvordan du vil gå ned i vekt? Blir du usikker, når den ene dietten etter den andre promoteres - og stadig nye kostholdsregimer lanseres? Da kan jeg med hånden på hjertet anbefale nettkurset Spis deg glad med Trude!

 

Jeg ble kjent med Trude Nereng for bare noen måneder siden. I løpet av den tiden har jeg hatt gleden av å følge henne produsere nettkurset Spis deg glad som vi lanserer mandag 23 januar. Kurset er spekket med godt, faglig innhold, humor og ikke minst en tilnærming til vektnedgang som er sunn, god og varig!

 

På kurset hennes vil du få gode tips og råd om hva du skal spise - uten at du må gjøre store endringer i matvanene dine. Du kan fortsette å spise mye av det du liker, kun med små justeringer.

 

Slipper å telle kalorier

I tillegg slipper du å telle kalorier og kiloer. Ja, faktisk anbefaler hun nærmest at du kan kaste vekten. I hvert fall ikke veie deg ofte eller hver uke.

 

Personlig kastet jeg vekten for 10 år siden. Og med hånden på hjertet: Jeg har ikke blitt tjukkere av det. Tvert i mot. Nå slipper jeg å snike meg opp på vekten i håp om at den skal vise mindre enn dagen før. Og tro meg; viste den mer, ja, da lette jeg etter en annen plass på baderomsflisene i håp om at det gjorde susen.

 

Men tilbake til kurset til Trude. Du vil få mer enn kostholdstips. Hun vil jobbe sammen med deg, for at du skal nå dine mål. Du vil få oppgaver underveis som du kan sende til henne - og få tilbakemelding direkte i mailboksen din.

 

Tenk deg det? Mail fra Trude!!!!! Bare det er verdt pengene. For Trude er mer enn personlig trener og livsstilsveileder. Hun er dramapedagog! Det har du kanskje sett, på noen av videoene vi har lagt ut på Facebook?

 

Hver uke får du - i tillegg til oppgavene - oppskrift på en sunn, god og lettlaget middagsrett. Nam.....De skal jeg benytte meg av selv.

 

Så hva med deg? Er du fortsatt usikker og leter i jungelen av kostholdsråd, anbefalinger av dietter og raske løsninger?

 

Vel, raske løsninger finnes ikke. Men du får god hjelp på nettkurset Spis deg glad - hvis målet er å gå ned og få langvarige resultater.

 

Hilsen Irene Mårdalen, eier Spis deg glad!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Arkiv
Please reload

Følg oss
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon