Spis tren plei deg glad

spisdegglad@gmail.com

Telefon 977 99 603

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Made by Charlie Media

 

Blogg

Det er faktisk en fordel å spise, hvis du vil ned i vekt

July 30, 2017

 

Har du - en eller annen gang i livet - slanket deg og lagt på deg igjen? Har du gått på pulverkurer, rast ned i vekt, og så gått opp igjen? Er det verdt det?

 

Da jeg startet Spis deg glad i 2012 ønsket jeg å tilby et alternativ til dietter og slankekurer. Jeg ville snakke om hvor bra mat er. Alt det gode mat gjør for kroppen vår - og hvor givende det er med et godt kosthold.

 

Det ønsker jeg fortsatt.

 

Vi i Spis deg glad har - helt siden starten - fortalt alle som gidder å høre at du kan gå ned i vekt, selv om du spiser. Ja, faktisk lønner det seg å spise, hvis du vil ned i vekt.

 

Har du lav forbrenning?

Hvilken diett - eller plan - du følger har ikke så stor betydning, viser det seg. Såfremt du ikke sulter deg ned. Spiser minimalt med kalorier over lang tid. For da har du en tendens til å ødelegge forbrenningen din.

 

Derfor er det utvilsomt mest lønnsomt - og gøy - å gå ned med å spise mat. Og tenk alle fordelene du får på kjøpet:

 

  • Du blir i bedre humør

  • Du får mer energi

  • Du husker bedre

  • Du tar bedre avgjørelser

  • Du får bedre hudhelse

Ja, jeg kan sikkert komme på flere også, hvis jeg bare tenker meg om.

 

Har selv endret kostholdet

Selv har jeg levd som jeg preker i mer enn 10 år. Det startet med studier på Norges idrettshøgskole, hvor jeg møtte flere fantastiske forelesere som kunne sitt fag.

 

Jeg endret selv kostholdet mitt. Først og fremst ved å spise oftere. Nå spiser jeg seks ganger om dagen, og kjenner at hodet blir tungt hvis jeg hopper over et måltid.

 

Godt fornøyd

For meg fungerer det utmerket. Selv om jeg skal innrømme at jeg - i perioder - spiser for mye. Det merker jeg på bukselinninger og selvsagt ser jeg det på vekten.

 

Da tar jeg tak på nytt. Og får samme effekt hver gang. Jeg går ned i vekt. Jeg føler meg bedre. Jeg har mer energi. Jeg har klokketroen.

 

Av og til får jeg spørsmålet om hvorfor jeg ikke spiser sjokolade, for eksempel hvis jeg får tilbudet til lunsj.

 

Svaret er enkelt: Jeg orker ikke utsette meg for konsekvensene. Resultatet er at jeg blir trøtt, slapp, lei, sur, grinete. Det vil jeg ikke. Jeg ønsker jo først og fremst å sprudle.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Arkiv
Please reload

Følg oss
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon