Spis tren plei deg glad

spisdegglad@gmail.com

Telefon 977 99 603

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Made by Charlie Media

 

Blogg

Trenger du en kick-start? Vi gir deg drahjelp!

 

 

Synes du det er vanskelig å komme i gang med ditt nye liv? Vil du helst vente til mandag, eller etter en bursdag? Eller passer det rett og slett dårlig uansett?

 

Da er du ikke alene. Svært mange sliter med å komme i gang. Finne det rette tidspunktet.

 

Andre starter friskt hver mandag, eller hvert år i januar, for så å falle tilbake i gamle rutiner etter en uke, en dag eller kanskje bare en time.

 

Er du din største hindring?

I min jobb som personlig trener erfarte jeg at den største hindringen til å få til endringer er vårt eget mindset. Svært mange, ja, jeg vil si altfor mange, lar seg påvirke av egne til tider negative tanker.

 

For å være ærlig: Vi har en tendens til å snakke til oss selv - og det er definitivt ikke positivt alt vi forteller oss.

 

"Jeg klarer ikke, jeg liker ikke, jeg orker ikke, jeg er tjukk, jeg er dum....ja, det er dessverre litt for mange negative tanker som spinner rundt i hodene våre for ofte.

 

Hva kjennetegner de som lykkes?

De som lykkes - derimot - klarer å snu tankene sine. I stedet for å tenke negativt, tenker de positivt. I stedet for å tenke "jeg klarer ikke" - tenker de "Dette får jeg selvsagt til" som om det var den mest selvfølgelige saken i hele verden.

 

Jeg ser også at de som får det til, ofte tillater seg selv å få drahjelp. Noen velger personlig trener. Andre knytter seg til treningsgrupper. Det er kjempebra!

 

Tre ting du trenger hjemme

I tillegg trenger du kanskje noe som hjelper deg i hverdagen, når du er alene? Da anbefaler jeg følgende:

 

1. Vår safran-te som du tar før frokost hver morgen i 15 dager. Den fjerner søtbehovet ditt og gjør at du tenker kloke tanker. PS: Den smaker ikke all verden....

2. Våre matbarer med protein. De også fjerner søtbehovet ditt, metter utrolig bra og smaker godt (i hvert fall synes jeg det). I tillegg smarte å ha i veska, slik at du alltid har bra mat tilgjengelig

3. Grønn te i kapsler - grønn te øker forbrenningen din

 

Vil du vite mer? Send en melding til spisdegglad@gmail.com

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Arkiv
Please reload

Følg oss
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon